Da li vam treba Tajni kupac (Mystery shopping)

Da li želite da vam jedan sitničavi i mrzovoljni hedonista da listu predloga kako da poboljšate svoju uslugu – tako da vam se mušterije verno vraćaju i preporučuju vas svojim prijateljima?

Ovog hedonistu je teško zadovoljiti, vrlo je detaljan i često mu govore kako je “težak čovek” i još teži klijent. Svijetu se možda i može ugoditi ali probajte vi da ugodite ovom našem hedonisti. Bilo bi tu povuci – potegni. Zato je ovaj hedonista pravi “Tajni kupac” za vas, koji će vam pomoći da unapredite svoj biznis.

Ako prvi put čujete za Tajnog kupca tj. za Mystery shopping, treba da znate da je to poslovni alat za merenje kvaliteta usluge sa ciljem poboljšanja usluge i povećanja prodaje. Tajni kupac, koji se pretvara da je pravi kupac, posećuje vaš objekat ili objekte po unapred ustanovljenom scenariju i zatim vas izveštava o svojim zapažanjima i saznanjima.

Jednostavno, ukoliko vaša mušterija nije zadovoljna uslugom u ogromnoj većini slučajeva se neće požaliti već samo više nikad neće doći kod vas. Zato je dragoceno angažovati Tajnog kupca i od njega dobiti svežu perspektivu i konkretne predloge za poboljšanje usluge.

Da li ono što mislite o svom biznisu zaista odgovara istini iz perspektive vaših kupaca?

Da li vas interesuje kako su vaše mušterije uslužene kada vi niste u objektu?

Da li vas zanima šta radi vaša konkurencija i gde se nalazite u odnosu na njih?

Da li želite da vaše mušterije budu zadovoljnije i da samim tim i vaš biznis bude uspešniji?

Budite slobodni da mi pošaljete mejl na hedonizamdanas@gmail.com radi uspostavljanja kontakta i daljeg dogovora.

Veliki pozdrav za vas,
Hedonista

0 0 votes
Article Rating

Uglavnom kratko. Uvek istinito. Hranu ne slikam.

0
Would love your thoughts, please comment.x