U Korijenima pečenje kao bajadera

Preporučujem mesaru Milan i restoran Korjeni na Novom Beogradu

Krenuli smo kolima u pravcu Savskog keja, kada je najednom ventilacija uvukla miris svežeg pečenja. Taj miris nas je prosto naterao da odmah tu stanemo i uđemo u mesaru „Milan”, tj. restoran „Korijeni”. Uzeli smo 250g neverovatno hrskavog pečenja. Pokazali smo prstom i momak u mesari nam je isekao baš ono što smo hteli i pride nam besplatno dodao i jednu svinjsku nogicu, koju smo posle u slast oglodali. Seli smo u Korjene, gde smo uzeli kupus salatu (bila je sočna, baš kako treba), i uz miris svežeg pečenja sačekali smo i naše pečenje i baš se fino najeli, iako smo bili u žurbi. Sve u svemu, veliki lajk za „Korijene” i mesaru „Milan”.

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama TripAdvisor i FourSquare

0 0 votes
Article Rating

Uglavnom kratko. Uvek istinito. Hranu ne slikam.

0
Would love your thoughts, please comment.x