Hotel Idila na Zlatiboru je ispunio moja očekivanja

Preporučujem hotel Idila na Zlatiboru

Idila je fin i mali hotel, u kome je sve na svom mestu. Relativno je nov, sobe su vrlo pristojne. Krevet je udoban i nije suviše mek, kao štoume da bude u hotelima. U podrumu ima spa centar i teretanu, koji su isto vrlo pristojni; u spa centru je parno kupatilo, sauna, bazen, đakuzi. Sauna je prilično dobra, prostrana, vrlo je visoka temperatura u njoj (kako i treba da bude u sauni).

Svidelo mi se što posvećuju pažnju detaljima, tako da npr. na ulazu u spa može da se uzme peškir, sauna miriše na citrusna eterična ulja, parno kupatilo je čisto i lepo, bazen je prijatne temperature.

Osvetljenje i atmosfera su prijatni, kako u bifeu, tako i u restoranu. Doručak je super, klasičan švedski sto sa slanim i slatkim đakonijama, ali ti uvek ponude da naprave nešto toplo po želji (kačamak, komplet lepinju, jaja…). Crni čaj ovde je bio OK. Probao sam sufle, koji je takođe bio sasvim solidan.

Uglavnom, nema mnogo ljudi, a dovoljno je prostrano da čovek može da se oseća dosta prijatno i privatno u svemu tome. U principu, ovaj hotel je ispunio sva očekivanja, jedan je zaista pristojan hotel, i u tom smislu jeste pomalo i idilično iskustvo, kao što i kaže ime hotela.

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama TripAdvisor i FourSquare

0 0 votes
Article Rating

Uglavnom kratko. Uvek istinito. Hranu ne slikam.

0
Would love your thoughts, please comment.x