MediGroup: Megatrend za medicinu

Ne preporučujem opštu bolnicu MediGroup

Vodili smo dvomesečno dete na kontrolu u MediGroup opštu bolnicu. Samim pregledom, sestrama i doktorom smo dosta zadovoljni, bili su vrlo profesionalni. Nemamo nikakvu zamerku na radnike ove ustanove.

Međutim, kada smo se došli na parking od čuvara smo na vrlo neprijatan i bezobrazan način dobili odgovor da nema mesta. Pri tom je nastavio je da nas psuje, iako smo mu rekli da dolazimo sa malom bebom na pregled. Čitava ta situacija je bila vrlo neprijatna, tako da smo na kraju parkirali negde sa strane, bukvalno u blatu, gde su nas na kraju i zagradili drugi automobili.

Pored toga što smo sa dvomesečnom bebom gacali po blatu do ulaza u bolnicu MediGroup, bilo je još nekoliko neprihvatljivih situacija: Ulaz za zdravu decu je zaključan (ima 2 ulaza: za zdravu i bolesnu decu). Dakle, dolazimo sa zdravom bebom od 2 meseca, koju smo uspeli da izolujemo od svih bolesti, pri kraju sezone gripa, i primorani smo da uđemo kroz ulaz za bolesnu decu. Na pitanje zbog čega je ulaz za zdravu decu zaključan, oni se prvo prave da ne postoji ulaz za zdravu decu, pa onda kažu da je taj ulaz uvek zatvoren – i to je celo objašnjenje. Ona je slegla ramenima, kaže da je razumemo – ona nema ništa s tim. Možda su hteli da uštede na otiraču, pa su uterali zdravu i bolesnu decu na jedna vrata?

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama TripAdvisor i FourSquare

0 0 votes
Article Rating

Uglavnom kratko. Uvek istinito. Hranu ne slikam.

0
Would love your thoughts, please comment.x