Salaš Stremen u Jakovu: ne isplati se vremena ni truda

Ne preporučujem salaš Stremen u Jakovu

Da se razumemo, bio je prvi lep dan u godini i naša je greška što nismo rezervisali sto za čuveni salaš Stremen u Jakovu. Oni su kao ekipa izuzetno loše reagovali u toj situaciji. Bukvalno nisu mogli da se sastave i na kraju smo morali da sami ulovimo sto kad smo videli da neki ljudi ustaju. Pre toga su preko reda smestili neke svoje prijatelje koji takođe nisu imali rezervaciju, iako smo mi bili sa malim detetom.

Čitava stvar je jako loše organizovana; menadžer sve vreme sedi za računarom i upisuje porudžbine, tako da on nikako nema vremena da se na bilo koji način bavi restoranom koji ima više desetina stolova. U više navrata uopšte nisam mogao ni da mu priđem, jer je on sve vreme okružen konobarima koji mu stoje u redu i čekaju da mu izdiktiraju porudžbine. Dakle menadžer je tu definitivno usko grlo u sistemu.

Meso koje smo naručili je stiglo hladno i to je potpuno neprihvatljivo. Sam put do tamo je katastrofalan, nalazi se pored nekih kopova, ali za divno čudo, vozni park je daleko bolji i od mesta i od usluge, i dosta ima prostora za decu. Sve u svemu, ne isplati se otići tako daleko da bi vam bilo servirano hladno meso.

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama TripAdvisor i FourSquare

0 0 votes
Article Rating

Uglavnom kratko. Uvek istinito. Hranu ne slikam.

0
Would love your thoughts, please comment.x