Hotel Moskva: vrhunac neprofesionalizma

Ne preporučujem Hotel Moskvu

Naručili smo tortu “Moskva šnit” 10 dana unapred i dogovorili se sa njima da na torti piše “Srecan rođendan”. Kada je došao dan da nam se isporuči torta, oni jednostavno nisu došli, niti su se javili. Da nismo mi pozvali njih, torta uopšte ne bi ni stigla i totalno bi propalo rođendansko iznenađenje.

Oni su odmah poceli da se vade kako je navodno krivica na potrcko servisu koji je trebalo da preuzme našu tortu. Onda su rekli da će je poslati taksijem, i poslali su neku tortu koja nije naša, i pri tom su nam rekli preko telefona da nam neće naplatiti dostavu, a na kraju su je naplatili. Nismo hteli da pravimo problem, mogao je rođendan deteta da nam propadne bez torte.

Kada sam zvao i tražio da razgovaram sa menadžerom u vezi sa tortom koja nije isporučena, spojili su da me sa poslastičarnicom. Kada sam ih ponovo zvao i objasnio da ne želim da razgovaram sa nekim ko pravi kolače nego sa onim ko odlučuje o poslovanju, ladno su mi odgovorili da nisu sigurni da takav neko postoji trenutno u hotelu. Zatim sam stavljen na čekanje dok je radnica sa recepcije otišla da nađe bilo kakvog menadžera, čekao sam oko 5 minuta na vezi, da bi na kraju samo neko došao i spustio mi slušalicu.

Znači, Hotel Moskva – nikad više!

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama TripAdvisor i FourSquare
Tagovi: ne preporučujem, torta, neprofesionalizam

0 0 votes
Article Rating

Uglavnom kratko. Uvek istinito. Hranu ne slikam.

0
Would love your thoughts, please comment.x