Odlična usluga u Sport Depot-u

Preporučujem Sport Depot

Još pre korone smo bili odlučili da kupimo kajak za dvoje, i to neki malo bolji, da bismo mogli da idemo i na malo brže reke, kao što je Drina. S obzirom da kajak nije jeftin, uradili smo jedno podrobnije istraživanje o tome kakav treba da bude jedan takav kajak, i došli smo do toga da bismo hteli da uzmemo “Yukon Sevylor”. Kada smo na jesen odlučili da to kupimo, suočili smo se sa problemom da su rasprodati. Nigde nije mogao da se nađe u Srbiji, i verovatno zbog nekih logističkih problema u sred pandemije, novi nisu bili ni nabavljani.

“Yukon Sevylor”, SAport Depot

Zvao sam 10 različitih sajtova koji su prodavali ovaj model i na kraju sam ga našao u firmi “Sport Depot” u Zemunu, i to sam maltene našao sasvim slučajno. Tamo su mi rekli da im sutra stiže jedan u sklopu isporuke i da mogu da ga kupim odmah.

Naravno, ja sam ga odmah i kupio. Ali ono što mi je bio najjači utisak je to što su ljudi koji tamo rade jako ljubazni i koliko imaju znanja o svim stvarima koje prodaju. Devojka koja mi je prodala kajak je bila toliko komunikativna i ljubazna da mi je zamalo prodala i jednu traku za trčanje. Ja sam se zapravo dvoumio između kajaka i trake, a eto, malo je falilo da kupim i jedno i drugo.

Svaka čast ljudima koji rade u Sport Depot-u na znanju i ljubaznosti. A što se tiče trake za trčanje, velike su šanse da ću uskoro kupiti i nju.

Sve tekstove istovremeno objavljujem na platformama TripAdvisor i FourSquare

0 0 votes
Article Rating

Uglavnom kratko. Uvek istinito. Hranu ne slikam.

0
Would love your thoughts, please comment.x